.

الأحد، ٢٦ جمادى الآخرة ١٤٣٢ هـ

طريقة عمل تشيكن رول




تشيكن رول

لمقادير:
نصف كيلو فراخ بانيه
واحدة من كل من فلفل ألوان أحمر وأصفر وأخضر
2 ملاعق زبدة طرية
2معلقة بقدونس مفرومة
جزرة مبشورة
1طماطم مقطعة مكعبات صغيرة اوى
فصين ثوم مفرومين
2معلقة كبيرة مايو نيز
ورق فويل

الطريقة
تتبل الفراخ بالملح والفلفل والبهارات
يجهز الفلفل بتقطيعه قطع صغيرة
تهرس معلقتين الزبدة بالشوكة مع المايونيزوالثوم المهروس وملح وفلفل والبقدونس المفروم والجزرة المبشورة والطماطم المكعبات ومكعبات الفلفل الالوان
ونقلبهم مع بعض ثم ناخد جزء من الحشوة ونضعها على طرف الصدر ونلف الفيليه
ويقطع ورق فويل قطع مستطيلة ونضع كل قطعة فراخ بعد حشوها ولفها وتلف من الاطراف
ثم تسلق فى ماء مغلى لمدة ساعة ثم نتركها تبرد ونفك الفويل وتحمر فى الزيت

وبالعافية عليكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.